Eläinklinikka Katse

Nettiajanvaraus on nyt auki!

Uudet verkkosivumme on nyt julkaistu ja nettiajanvaraus otettu käyttöön. Huomaathan, että kaikkia aikoja ei ole avattu nettiajanvaraukseen, joten mikäli sopivaa aikaa tai palvelua ei löydy, varaa aika puhelimitse 020 785 6400. Toistaiseksi nettiajanvarauksessa ei voi varata aikaa useimpiin leikkauksiin tai hinnaston ulkopuolella oleviin hammashoitoihin – varaathan ne siis soittamalla.

Nettiajanvarauksen käyttö

  • Nettiajanvarauksemme löydät tästä linkistä
  • Valitse haluamasi palvelu valikosta ja klikkaa ”varaa aika” painiketta.
  • Ylhäällä valikosta voit valita eläinlääkärin, jolle haluat varata ajan. Valitsemalla ”Kuka tahansa” kalenteri näyttää yleisesti kaikki varattavissa olevat ajat.
  • Klikkaa haluamaasi aikaa, jolloin ruudulle aukeaa ikkuna ”Vahvista aika henkilölle:”. Klikkaa tässä näkymässä haluamasi eläinlääkärin nimeä.
  • Kun vahvistus on tehty, avautuu ”Varauksen tiedot” (aihe, päivämäärä, aika sekä varatun ajan kesto) sekä kaavake tiedoillenne.
  • Kun kaavake on täytetty, klikkaa ”Varaa aika”.

HUOM! Mikäli haluat etsiä vapaita aikoja esimerkiksi klo 12 alkaen, klikkaa yläreunan valikkoa ja valitse ”Näytä vapaat alkaen:” -valikosta haluamasi kellonaika.

Siirry ajanvaraukseen tästä!

Peruutukset

Jos käynnin yhteydessä ilmenee muita tutkimustarpeita, voimme joutua varaamaan niitä varten uuden ajan. Ajanvaraus tulee peruuttaa viimeistään vuorokautta ennen. Peruuttamattomasta ajasta veloitamme 50% varatun toimenpiteen hinnasta.”

Lisää ajankohtaista

Jaa