Eläinklinikka Katse

Tutustu eläinklinikkaamme

Katse on yksityinen, hyvin varusteltu ja nykyaikainen eläinklinikka, jossa työskentelee ammattitaitoinen ja alaan omistautunut henkilökunta. Löydät meidät hyvien kulkuyhteyksien päästä Tampereen Lielahdesta.

Katseen tarina

Eläinklinikka Katse on perustettu vuonna 2019, tavoitteena ja toiveena tehdä omannäköistä praktiikkaa. Aluksi klinikalla työskenteli vain yksi eläinlääkäri ja yksi hoitaja mutta vähitellen tapahtuneen kasvun myötä henkilökuntaamme kuuluu jo kolme ammattitaitoista eläinlääkäriä sekä viisi hoitajaa.

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi niin uudet kuin vanhatkin potilaat!

Tutustu tiloihimme

Valoisa ja moderni klinikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen Lielahdessa,
osoitteessa Possijärvenkatu 1. Klinikan edustalla on runsaasti ilmaista parkkitilaa. Tervetuloa!

Vastaanotto ja odotusaula

Saapuessasi klinikalle ilmoittaudu vastaanottotiskillä. Odotusaulamme on viihtyisä sekä valoisa ja pieni myymälävalikoimamme sisältää mm. laadukkaat Virbac, Hill’s ja Specific -merkkiset kissan-/koiranruoat sekä lisäravinteita ja hoitotarvikkeita.

Röntgen

Käytössämme on laadukkaat röntgen- ja ultraäänilaitteet, jotka auttavat meitä diagnosoimaan lemmikkisi terveysongelmia.

Laboratorio

Meillä on myös oma laboratorio veri-, virtsanäytteiden sekä erilaisten solunäytteiden tutkimiseen. Näin saamme tarvittaessa hyödynnettyä tutkimustuloksia jo käynnin yhteydessä. Osa näytteistä lähetetään ulkopuoliseen laboratorioon.

Leikkaussali

Leikkaussali, jossa onnistuvat esimerkiksi tavanomiaisimmat pehmytkudoskirurgiset toimenpiteet kuten kastraatiot sterilaatiot. Suoritamme myös mm. kasvainten poistoleikkauksia, anaalirauhasten poistoleikkauksia sekä erilaisia kirurgisia silmätoimenpiteitä.

Hammashuone

Hyvin varusteltu hammashuone mahdollistaa monipuoliset pieneläinten hammashoidon palveluihin kuuluvat tarkastukset, hammaskiven poiston, kirurgiset hampaidenpoistot.

Asiakaspalautteita