Eläinklinikka Katse

Ota yhteyttä

Eläinklinikka Katse sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen Lielahdessa, noin 7 km Tampereen Keskustorilta. Klinikan edustalla on runsaasti parkkitilaa 2 tunnin kiekkopaikoilla ja meille on helppo tulla myös bussilla.

Huom! Nettiajanvarauksen kautta voit varata aikoja yleisimpiin toimenpiteisiin. Kaikkia aikoja ja palveluita ei ole jaettu nettiajanvarauksen puolelle, joten mikäli et löydä sopivaa aikaa tai palvelua varattavaksi, varaa aika klinikan ajanvarauspuhelimesta (p. 020 785 6400). Toistaiseksi mm. useimmat leikkaukset sekä hinnaston ulkopuolella olevat hammashoidot varataan aina puhelimitse.

Valitse haluamasi palvelu valikosta, minkä jälkeen voit valita viikkolistalta haluamasi ajan (vapaat ajat vihreitä). Valikosta voit vaihtaa näkymän kalenterimuodosta vapaiden aikojen listamuotoon tai hakea esim. vain klo 12 jälkeiset ajat.

Anna palautetta

Miten onnistuimme? Anna meille palautetta käyttämällä oheista palautelomaketta!

Huomioithan, että palautelomake ei ole tarkoitettu yhteydenottolomakkeeksi. Jos tarvitset vastauksen kysymykseesi, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@elainklinikkakatse.fi tai soita klinikalle numeroon 020 785 6400.