Eläinklinikka Katse

Hinnasto

Huomioithan, että hinnasto on suuntaa antava. Tarkemman hinta-arvioin saat suoraan klinikaltamme. Ajanvarauksen voit tehdä helposti verkossa tai puhelimitse. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen käyntiä.

Rokotukset

Rokotuskäynti sisältää kliinisen terveystarkastuksen.

Viralliset terveystarkastukset

Kysy tarkempaa hintaa klinikalta, hintaan vaikuttaa eläimen koko.

Hammashoidot

Kirurgisia toimenpiteitä

Hinnat ovat esimerkkihintoja, lopulliseen hintaan vaikuttavat mm. eläimen koko. Muista leikkauksista, esim. silmäleikkauksista, kysy hintaa klinikalta.

Kasvattajille

Eutanasia

Tuhkaus

Teemme yhteistyötä Eläintuhkaamo Pilvilinnan kanssa. Pilvilinnan uurnavalikoimaan ja muistoesineisiin on mahdollista tutustua heidän kotisivuillaan: www.elaintuhkaamo.fi

Eläintuhkaamo Pilvilinna yhteistuhkaushinnasto, sis. kuljetusmaksun 30 € (eutanasiatoimenpide lisätään)

Eläintuhkaamo Pilvilinna yksilötuhkaushinnasto (eutanasiatoimenpide, uurnan hinta ja kuljetus lisätään)

* Hinnasto päivitetty 20.7.2023. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Maksutavat

Peruutusehdot

Ajanvaraus tulee peruuttaa viimeistään 24 tuntia ennen käyntiä. Peruuttomasta käynnistä veloitetaan hinnaston mukainen hinta.

Kaikkia aikoja ja palveluita ei ole jaettu nettiin, joten jos sopivaa palvelua ei löydy, varaa aika klinikalta ajanvarauspuhelimesta (puh. 0207856400).

Valitse haluamasi palvelu valikosta, minkä jälkeen voit valita viikkolistalta haluamasi ajan (vapaat ajat vihreitä). Valikosta voit vaihtaa näkymän kalenterimuodosta vapaiden aikojen listamuotoon tai hakea esim. vain klo 12 jälkeiset ajat.

Jos käynnin yhteydessä ilmenee muita tutkimustarpeita, voimme joutua varaamaan niitä varten uuden ajan.