Eläinklinikka Katse

Monipuoliset eläinlääkäripalvelut Tampereella

Korkealaatuista hoitoa lemmikkiystäväsi terveteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa Tampereen Lielahdessa. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Terveydenhuolto ja sairauden hoito

Hoidamme pieneläinpotilaita luotettavasti ja ammattitaidolla, olipa kyseessä sitten terveystarkastus, rokotukset tai sairauden hoito. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme yksilöllistä palvelua ja huolehtia siitä, että lemmikkisi saa juuri tarvitsemansa hoidon.

  • rokotukset
  • mikrosirutukset
  • terveystarkastukset
  • iho- ja korvasairaudet
  • sisätaudit
  • eutanasia
  • Kennelliiton viralliset terveystutkimukset

Silmät

Klinikallamme on vahva kokemus eläinten silmäsairauksien ja -vammojen hoitoon. 

Silmäsairauksien lisäksi hoidamme myös muita silmään liittyviä ongelmia, kuten silmätulehduksia ja allergioita. Vastaanotollamme on saatavilla erityisosaamista selvittämään ja hoitamaan silmävaivoja nykyaikaisten laitteiden sekä ajantasaisen tiedon turvin.

Hammashoidot

Eläinten hammashoito on tärkeä osa kokonaisvaltaista terveydenhoitoa. Eläinlääkärillä on valmiudet tarkastaa lemmikkisi suu ja hampaat sekä hoitaa mahdolliset ongelmat. Hampaiden kunnon ylläpito auttaa välttämään hampaiden ja ikenien sairauksia, kuten plakkia, ientulehdusta ja hammaskiveä. Klinikallamme hammashoidon palveluihin kuuluvat tarkastukset, hammaskiven poisto, reseptilääkitys, tavanomaisimmat kirurgiset hampaidenpoistot ja muut hoitotoimenpiteet.

Kirurgia

Suoritamme yleisimpiä pehmytkudosleikkauksia, kuten kastraatio ja sterilointi. Henkilökuntamme on kokenutta ja koulutettua huolehtimaan eläinystävästäsi parhaalla mahdollisella tavalla toimenpiteiden yhteydessä.

Ohjeet toimenpiteeseen valmistautumisesta sekä kotihoito-ohjeet kotiuttamisen yhteydessä saatte klinikaltamme. 

Röntgen ja laboratorio

Käytössämme on laadukkaat röntgen-, ultraääni- ja laboratoriolaitteistot, jotka auttavat meitä diagnosoimaan lemmikkisi terveysongelmia tarkasti ja nopeasti.

Röntgenillä voidaan havaita mm. luunmurtumia, nivelrikkoa ja keuhkosairauksia. Laboratoriomme taas mahdollistaa veri-, virtsa- ja ulostenäytteiden tutkimisen, jotta voimme tunnistaa mm. erilaisia infektioita ja sairauksia.