Eläinklinikka Katse

Monipuoliset eläinlääkäripalvelut Tampereella

Korkealaatuista hoitoa lemmikkiystäväsi terveteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa Tampereen Lielahdessa. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Terveydenhuolto ja sairauden hoito

Hoidamme pieneläinpotilaita lämminhenkisesti sekä ammattitaidolla, olipa kyseessä sitten terveystarkastus, rokotukset tai sairauden hoito. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme yksilöllistä palvelua ja huolehtia siitä, että lemmikkisi saa juuri tarvitsemansa hoidon.

  • rokotukset
  • mikrosirutukset
  • terveystarkastukset
  • iho- ja korvasairaudet
  • sisätaudit
  • eutanasia
  • Kennelliiton viralliset terveystutkimukset

Silmät

Klinikallamme on vahva kokemus eläinten silmäsairauksien ja -vammojen hoitoon.  Meillä onnistuvat myös viralliset silmätarkastukset.

Hammashoidot

Eläinten hammashoito on tärkeä osa kokonaisvaltaista terveydenhoitoa. Klinikallamme hammashoidon palveluihin kuuluvat hammaskiven poisto, hammastarkastus, hammasröntgenkuvaus sekä kirurgiset hampaidenpoistot.

Kirurgia

Klinikallamme suoritetaan yleisimmät kirurgiset toimenpiteet, esim. sterilaatio ja kastraatio. Lisäksi meillä on valmiudet myös haastavampiin leikkauksiin kuten esim. laajat kasvaintenpoistot, anaalirauhasten poisto, vierasesineleikkaukset yms. Lisäksi silmäkirurgiset toimenpiteet. Henkilökuntamme on kokenutta ja koulutettua huolehtimaan eläinystävästäsi parhaalla mahdollisella tavalla toimenpiteiden yhteydessä ja sen jälkeen.

Ohjeet toimenpiteeseen valmistautumisesta sekä kotihoito-ohjeet kotiuttamisen yhteydessä saatte klinikaltamme. 

Röntgen ja laboratorio

Käytössämme on laadukkaat röntgen-, ultraääni- ja laboratoriolaitteistot, jotka auttavat meitä diagnosoimaan lemmikkisi terveysongelmia tarkasti ja nopeasti.